Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Despre noi
Despre compania noastră

Compania Eurotransport a fost înființată în anul 2004 și oferă servicii de transport internațional în direcțiile Chișinău- Roma și Chișinău- Mangalia. Compania ține cont de necesitățile fiecărui pasager, astfel încât călătoria în autocarele noastre să fie mai mult decât plăcută. Fiecare autocar este dotat cu prize electrice, conexiune WI-FI, masă pentru servit ceai/cafea, scaune rabatabile iar pasagerii pot utiliza, după necesitate, plapumele din dotarea companiei.

Eurotransport operează săptămânal curse spre orașele Italiei – Veneția, Vicenza, Parma, Reggio Emilia, Carpi, Bologna, Rimini, Roma, totodată, dacă călătoriți cu Eurotransport, puteți vizita România, Ungaria și Slovenia.

O altă direcție de deplasare este Chișinău- Mangalia cu trecere prin orașele Huși, Bărlad, Brăila, Constanța, Eforie Sud, Eforie Nord, Costinești și Mangalia. Cursa este operată zilnic în perioada estivală și a sărbătorilor de iarnă, și saptămânal în perioada celorlalte anotimpuri.

Echipa Eurotransport își concentrează eforturile în vederea sporirii calității serviciilor prestate. Astfel, pasagerii care aleg să călătorească spre Italia, beneficiază de suportul informațional al însoțitoarelor de bord, care manifestă atitudine binevoitoare față de fiecare călător.

La volanul fiecărui autocar se află șoferi responsabili, cu o experiență în domeniu de peste 10 ani. Strategia noastră de succes este punctualitatea și responsabilitatea față de fiecare pasager, iar experiența îndelungată în domeniu, ne ajută să realizăm cu profesionalism obiectivele propuse: siguranță, eficiență, încredere. Personalitatea și spritul de echipă ne ajută să menținem într-o dinamică continuă capacitățile noastre profesionale și suntem liderii la nivel național, care se bazează pe calitate și tradiție. Am ales cele mai eficiente punctele de trecere a frontierei, Leușeni-Albița (România) și Nadlac (Ungaria), iar în timpul deplasării, efectuam opriri într-un interval de patru ore, oferim astfel, un moment de relaxare pentru fiecare călător.

 

Și asta nu e tot! Eurotransport răsplătește fidelitatea fiecărui pasager.

Astfel, beneficiați de o reducere de 50% la fiecare a 5-a călătorie.

Copiii cu vârsta de până la 10 ani, achită:
La prețul biletului de 100 EUR – achită 70 EUR


Dacă îți place ceea ce facem, lasă un comentariu pentu noi. Noi îți mulțumim că ne-ai ales!

 
 
 
PERSONALUL COMPANIEI

Însoțitoarea de bord este imaginea unei companii. Anume atitudinea față de pasageri și abilitate de a face față situațiilor neprevăzute, îi oferă calitatea de a fi ambasadoarea companiei pentru care activează. Eurotransport pune la dispoziția pasagerilor serviciul îsoțitoarelor de bord, care dau dovadă de profesionalism, spirit de echipă și amabilitate față de fiecare călător.

> Întreaga echipă Eurotransport își concentrează eforturile în dezvoltarea calității serviciilor oferite, tocmai de aceea, extindem în permanență echipa și posibilitățile de călătorie.

> Ne orientăm spre personalizarea serviciilor și investim în cele mai noi tehnologii, astfel, anticipăm necesitățile clienților noștri.

> Dăm dovadă de pasiune pentru meseria pe care o facem și acordăm atenția cuvenită fiecărui pasager. Manifestăm interes și răbdare față de toate problemele ridicate de pasageri și suntem perseverenți în munca noastră.

> Devotamentul ne caracterizează, iar experiența în domeniu ne ajută să menținem o atmosferă armonioasă pe înteg parcursul călătoriei. Suntem sociabili, bine informați, comunicativi și vă asigurăm o deplasare plăcută. Vă deservim cu drag și ne îndeplinim obligațiile impecabil.

> Descoperiți plăcerea de a călători alături de Eurotransport!