Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Spinea-Chisinau

Transport Pasageri Spinea-Chisinau

Bine ați venit la Eurotransport, compania care vă oferă cea mai confortabilă și sigură călătorie pe ruta Spinea - Chișinău! Suntem mândri să vă prezentăm serviciile noastre de înaltă calitate, garantate de o echipă de șoferi și însoțitori de bord cu o experiență combinată de peste 10 ani în domeniu.

Eurotransport vă asigură că fiecare călătorie este una plăcută și relaxantă. Pe lângă experiența și abilitățile noastre profesionale, ne străduim să vă oferim un nivel superior de confort. În timpul călătoriei, vă invităm să vă bucurați de o varietate de băuturi calde precum ceai și cafea, iar pentru a satisface pofetele, vă punem la dispoziție și gustări delicioase. De asemenea, oferim un prânz gratuit pentru a vă face călătoria și mai plăcută.

Cu o rută regulată și un program bine stabilit, ne asigurăm că ajungeți la destinație la timp și în siguranță. Fiecare călătorie cu Eurotransport este un prilej de a vă relaxa și a vă bucura de experiența călătoriei, știind că sunteți în mâinile unor profesioniști dedicați.

Rezervați-vă locul acum pentru o călătorie confortabilă și sigură cu Eurotransport pe ruta Spinea - Chișinău!

Spinea - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Parcheggio Casello di Spinea (Via Malpaga) / După Telepass în parcare
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md