Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Preganziol-Chisinau

Transport Pasageri Preganziol-Chisinau

Bine ați venit la Eurotransport, partenerul de încredere pentru călătorii confortabile și sigure între Preganzion și Chișinău! Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, ne mândrim cu o echipă de șoferi cu experiență care pun confortul și siguranța pasagerilor pe primul loc.

Ruta noastră regulată este concepută pentru a vă oferi o călătorie fără griji. Însoțitorii noștri de bord sunt mereu pregătiți să vă ofere asistență și să vă facă călătoria mai confortabilă. Pentru a vă menține revigorați și satisfăcuți pe tot parcursul călătoriei, vă oferim ceai, cafea, gustări și chiar prânz gratuit.

Indiferent dacă călătoriți în interes personal sau în scopuri de afaceri, ne asigurăm că fiecare călătorie cu Eurotransport este o experiență plăcută și sigură. Autocarele noastre sunt confortabile și spațioase, oferindu-vă posibilitatea să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cu o atenție deosebită la detalii și confortul pasagerilor, suntem dedicați să vă oferim cea mai bună experiență de călătorie posibilă.

Rezervați-vă acum locul pentru următoarea călătorie cu Eurotransport și bucurați-vă de o călătorie plăcută și fără stres între Preganzion și Chișinău!

Preganziol - Chisinau
100 eur
Stația de plecare:
Parcheggio casello Preganzion (Via Zaemanesa 16) / Lângă Telepass parcarea mica sub pod
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md