Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Huși-Chisinau

Transport Pasageri Huși-Chisinau

Bine ați venit la Eurotransport, compania de încredere care vă oferă o călătorie confortabilă și sigură pe ruta Huși-Chișinău! Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul transportului, ne mândrim cu șoferi profesioniști și însoțitori atenți, gata să vă ofere o călătorie plăcută și relaxantă.

Ruta noastră regulată este proiectată pentru a vă oferi o călătorie convenabilă și fără griji între cele două orașe. Fie că călătoriți în scop de afaceri sau pentru agrement, vă garantăm că veți ajunge la destinație în timp util și într-un mediu confortabil.

La bordul nostru, veți găsi autocare moderne și bine întreținute, echipate cu facilități pentru a face călătoria dvs. confortabilă. De la scaunele spațioase la sistemele de divertisment și aer condiționat, totul este conceput pentru a vă asigura o călătorie plăcută și relaxantă.

Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. De aceea, șoferii noștri experimentați vă vor conduce pe drumurile din Huși către Chișinău cu atenție și responsabilitate, asigurându-se că ajungeți la destinație în deplină siguranță.

Nu mai stați pe gânduri! Rezervați acum biletul dvs. pentru o călătorie Eurotransport pe ruta Huși-Chișinău și experimentați confortul și siguranța călătoriei noastre!

Huși - Chisinau
10 EUR
Stația de plecare:
BCR
Stația de sosire:
Autogara Centru Chișinău ( str. Mitropolit Varlaam 58)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md