Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Forli-Chisinau

Transport Pasageri Forli-Chisinau

Bine ați venit la bordul autobuzelor Eurotransport, alegerea de încredere pentru călătorii confortabile și sigure pe ruta Forli - Chișinău! Cu o experiență vastă și o echipă dedicată, ne mândrim cu serviciile noastre de transport de înaltă calitate.

Ruta noastră regulată oferă călătorilor oportunitatea de a ajunge în siguranță și la timp la destinație. Șoferii noștri cu experiență de peste 10 ani sunt profesioniști dedicați, asigurându-se că fiecare călătorie este plăcută.

La bordul nostru, veți găsi însoțitori de bord atenți și prietenoși, gata să vă ofere asistență și să vă facă călătoria cât mai confortabilă posibil.

Oferim ceai, cafea, gustări și chiar prânzuri gratuite, pentru a vă menține energizați și satisfăcuți pe tot parcursul călătoriei.

Suntem dedicați să vă oferim o experiență de călătorie fără griji și plăcută. Fiecare detaliu al călătoriei este pus la punct pentru confortul și satisfacția dumneavoastră.

Rezervați locul acum pentru călătoria dvs. pe ruta Forli - Chișinău cu Eurotransport și bucurați-vă de o călătorie relaxantă și confortabilă în siguranță!

Forli - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Fermata Eventinbus (după Telepass, vis-a-vis de Hotel San Giorgio)
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md