Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Costinesti-Chisinau

Transport Pasageri Costinesti-Chisinau

Bine ați venit la serviciul nostru de transport cu rută regulată între Costinești și Chișinău! Vă oferim servicii de transport confortabile și la nivel înalt pentru călătorii sigure și plăcute.

Echipa noastră de șoferi experimentați și profesioniști este dedicată să vă ofere cea mai bună experiență de călătorie. Cu ani de experiență în domeniu, șoferii noștri sunt bine pregătiți să vă asigure călătorii fără griji și confortabile.

Ruta noastră regulată între Costinești și Chișinău este ideală pentru cei care caută să călătorească în mod frecvent între aceste două destinații, deoarece organizăm cel puțin două rute pe săptămână. Vă oferim un program flexibil și o frecvență regulată a curselor, astfel încât să puteți călători cu ușurință și să vă planificați călătoriile conform preferințelor dvs.

Autobuzele noastre sunt echipate cu facilități moderne, incluzând scaune confortabile, aer condiționat și sistem de divertisment pentru a vă asigura că călătoria dumneavoastră este relaxantă și plăcută.

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă oferi asistență și suport pe tot parcursul călătoriei dvs., astfel încât să vă simțiți în siguranță și confortabil în timp ce călătoriți cu noi între Costinești și Chișinău.

Rezervați-vă locul acum ușor și simplu din Costinești spre Chișinău și experimentați diferența călătoriei cu noi!

Costinesti - Chisinau
650 MDL (165 RON)
Stația de plecare:
Bifurcație Costinești
Stația de sosire:
Autogara Centru Chișinău ( str. Mitropolit Varlaam 58)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md