Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Vicenza

Transport Pasageri Chisinau-Vicenza

Descoperă ruta Chișinău-Vicenza cu Eurotransport, compania care aduce confort și siguranță în călătoriile tale. Cu o experiență de peste 10 ani, șoferii și însoțitorii noștri de bord sunt pregătiți să transforme fiecare călătorie într-o experiență plăcută și confortabilă.

Călătoria noastră regulată te duce din inima Moldovei până în pitorescul Vicenza, într-un mod convenabil și accesibil. Ne mândrim cu serviciul nostru personalizat, oferindu-ți nu doar transport, ci și o experiență de călătorie de neuitat.

La bordul nostru, vei găsi nu doar un simplu mijloc de transport, ci și un spațiu care te face să te simți ca acasă. Oferim ceai, cafea și gustări, iar pentru călătoriile mai lungi, îți pregătim chiar și un prânz gratuit, pentru a-ți asigura confortul pe tot parcursul drumului.

Fiecare etapă a călătoriei tale este gândită pentru a fi confortabilă și sigură. Cu Eurotransport, poți fi sigur că vei ajunge la destinație într-un mod plăcut și fără griji.

Vicenza, orașul destinatar al călătoriei noastre, te așteaptă cu farmecul său medieval și cu operele arhitectului renumit Andrea Palladio. De la palate elegante până la străduțe pitorești, Vicenza te va întâmpina cu ospitalitatea sa italiană autentică.

Rezervă acum călătoria ta cu Eurotransport și pregătește-te să explorezi călătoria pe ruta Chișinău-Vicenza într-un mod care să-ți depășească toate așteptările!

Chisinau - Vicenza
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
BusForFun Fermata Vicenza Est (strda Pelosa) / Vicenza Est, dupa Telepas pe dreapta în parcare
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md