Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Verona

Transport Pasageri Chisinau-Verona

Bine ai venit la Eurotransport, compania de transport de încredere care îți oferă o rută regulată și confortabilă de la Chișinău la Verona! Ne mândrim cu șoferii noștri cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, asigurându-ne că călătoria ta este sigură și plăcută de la plecare până la destinație.

Când alegi să călătorești cu noi, beneficiezi de servicii premium. Echipa noastră dedicată de însoțitori de bord se asigură că te simți confortabil și că ești întotdeauna în siguranță pe tot parcursul călătoriei. Îți oferim o gamă variată de băuturi calde, inclusiv ceai și cafea, și gustări delicioase pentru a-ți face călătoria mai plăcută. Nu trebuie să îți faci griji pentru mese, pentru că îți oferim prânz gratuit pe parcursul călătoriei.

Pe lângă serviciile noastre de înaltă calitate, ruta noastră regulată este proiectată pentru a-ți oferi o călătorie fără griji și confortabilă. Ne străduim să-ți oferim o experiență de călătorie fără probleme, astfel încât să te poți bucura de peisajele minunate și de atmosfera orașelor prin care trecem.

Odată ajuns în Verona, vei fi întâmpinat de farmecul inconfundabil al acestui oraș romantic. Poți explora celebrele sale atracții, cum ar fi Casa lui Romeo și Julieta sau Arena di Verona, o impresionantă amintire a istoriei și culturii italiene.

Rezervă acum și pregătește-te să te bucuri de o călătorie confortabilă și plină de aventură cu Eurotransport. Așteptăm cu nerăbdare să te avem la bordul nostru!

Chisinau - Verona
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Verona Sud, Benzinăria Eni (Via Flavio Gloia 47)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md