Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Spinea

Transport Pasageri Chisinau-Spinea

Descoperă experiența unică de călătorie cu Eurotransport pe ruta regulată dintre Chișinău și Spinea! Suntem mândri să oferim călătorilor noștri o experiență incomparabilă, însoțită de confort și siguranță deplină.

La bordul nostru, vei fi întâmpinat de șoferi cu o experiență vastă de peste 10 ani în domeniu, gata să te conducă în siguranță către destinația ta. Împreună cu aceștia, avem și însoțitori de bord atent selecționați, pregătiți să îți ofere suportul necesar pe tot parcursul călătoriei.

Ne dorim să facem călătoria ta cât mai plăcută și confortabilă posibil, de aceea oferim gratuit ceai, cafea și gustări, iar la orele potrivite, chiar și un prânz delicios. Astfel, vei putea să te relaxezi și să te bucuri de fiecare moment al călătoriei tale.

Pe lângă serviciile noastre excelente, nu trebuie să uităm de farmecul orașului Spinea, cu străduțele sale înguste și arhitectura sa pitorească. Descoperă cultura și tradițiile acestui oraș fascinant, iar noi te vom aduce în siguranță la destinația ta finală.

În concluzie, călătoria cu Eurotransport între Chișinău și Spinea este nu doar o simplă călătorie, ci o experiență de neuitat, în care confortul și siguranța sunt prioritare. Rezervă acum locul tău și pregătește-te să trăiești o aventură memorabilă!

Rezervă acum!

Chisinau - Spinea
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Parcheggio Casello di Spinea (Via Malpaga) / După Telepass în parcare
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md