Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Sibiu

Transport Pasageri Chisinau-Sibiu

Bine ați venit la Eurotransport - alegerea ideală pentru călătoriile confortabile și sigure între Chișinău și Sibiu! Cu o ruta regulată și servicii de înaltă calitate, vă garantăm o experiență plăcută de la început până la sfârșit.

Eurotransport se mândrește cu echipă de profesioniști experimentați, inclusiv șoferi cu peste 10 ani de experiență în domeniu și însoțitori de bord pregătiți să vă ofere o călătorie relaxantă și sigură. Cu atenție la detalii și o pasiune pentru servicii excelente, suntem dedicați să vă asigurăm un drum confortabil și fără griji.

Pe durata călătoriei, vă invităm să vă bucurați de facilitățile noastre, inclusiv ceai, cafea, gustări și prânz gratuit, pentru a vă face călătoria mai plăcută și mai confortabilă. Astfel, puteți să vă relaxați și să vă bucurați de peisajele pitorești în timp ce sunteți în mâinile noastre de încredere.

Cu Eurotransport, călătoria dvs. devine mai mult decât o simplă deplasare - devine o experiență memorabilă, marcată de confort și siguranță. Rezervați-vă locul acum și pregătiți-vă să vă bucurați de călătoria dumneavoastră într-un mod fără griji și plăcut.

Rezervă acum pentru o călătorie cu Eurotransport - alegerea ideală pentru confort și siguranță!

Chisinau - Sibiu
35 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Intrare pe autostrada "Centru Auto"
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md