Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-San Dona di Piave

Transport Pasageri Chisinau-San Dona di Piave

Bine ai venit la Eurotransport, compania noastră de încredere care îți oferă o rută regulată și confortabilă de la Chișinău la San Dona di Piave! Călătoria ta este importantă pentru noi, iar de aceea ne asigurăm că fiecare aspect este gestionat cu atenție și profesionalism.

Cu șoferi cu experiență de peste 10 ani, poți fi sigur că vei călători în siguranță și confort. Aceștia cunosc fiecare colț al drumului și sunt dedicați să ofere o experiență de călătorie plăcută și fără griji.

În plus, pentru a-ți face călătoria mai confortabilă, oferim ceai, cafea, prânz, gustări gratuite pentru a-ți răsfăța papilele gustative în timp ce te bucuri de peisajele deosebite pe parcursul drumului. Călătoria cu Eurotransport nu este doar o simplă deplasare, ci o experiență în sine.

De la momentul în care urci în autocar până la momentul în care ajungi la destinație, vei fi însoțit de către personal calificat, pregătit să răspundă la orice întrebare și să te asiste pe tot parcursul călătoriei. Ne dorim să te simți confortabil și în siguranță în fiecare moment al călătoriei tale.

San Dona di Piave, orașul nostru de destinație, te așteaptă cu farmecul său pitoresc și atmosfera sa plină de viață. De la plimbări relaxante pe malul râului Piave până la explorarea patrimoniului cultural bogat al orașului, vei descoperi mereu ceva nou și fascinant în acest colț de rai italian.

Așadar, rezervă acum locul tău și pregătește-te să te bucuri de o călătorie confortabilă, plăcută și sigură cu Eurotransport. Lasă-ne să te ghidăm spre noi aventuri și experiențe memorabile!

 

Chisinau - San Dona di Piave
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Telepass (Via Calnova) lângă Hotel Omnia
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md