Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Preganziol

Transport Pasageri Chisinau-Preganziol

Bine ați venit la Eurotransport, furnizorul de încredere pentru călătorii confortabile și sigure între Chișinău și Preganziol! Cu o experiență vastă de peste 10 ani în domeniu, echipa noastră de șoferi și însoțitori de bord vă asigură că fiecare călătorie este una plăcută și fără griji.

Călătoria cu Eurotransport este mai mult decât o simplă deplasare. Este o experiență de neuitat, unde confortul dumneavoastră este prioritatea noastră principală. Pe lângă ruta regulată și sigură, oferim și facilități suplimentare pentru a face călătoria dvs. cât mai plăcută și confortabilă posibil. La bordul nostru, veți găsi servicii premium, incluzând ceai, cafea, gustări și prânzuri gratuite.

De la peisajele fermecătoare la specificul cultural al destinației, călătoria noastră nu se oprește doar la a vă duce dintr-un oraș în altul. În fiecare călătorie, vă invităm să descoperiți frumusețea și autenticitatea fiecărui loc vizitat.

Cu Eurotransport, călătoria dvs. este întotdeauna în mâini sigure. Fiecare dintre șoferii noștri este bine instruit și experimentat, asigurându-se că ajungeți la destinație în siguranță și la timp.

Rezervați acum pentru o călătorie confortabilă și lipsită de griji între Chișinău și Preganziol și bucurați-vă de o experiență de neuitat cu Eurotransport!

Chisinau - Preganziol
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Parcheggio casello Preganzion (Via Zaemanesa 16) / Lângă Telepass parcarea mica sub pod
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md