Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Padova

Transport Pasageri Chisinau-Padova

Bine ați venit la Eurotransport, compania cu o vastă experiență în domeniul călătoriilor internaționale, oferindu-vă cea mai confortabilă rută regulată între Chișinău și Padova. Cu ani de zile de activitate în spate, suntem mândri să vă asigurăm că fiecare călătorie cu noi este una plină de confort și siguranță.

Echipa noastră este formată din șoferi cu o experiență vastă de peste 10 ani în domeniu, ceea ce garantează că veți călători cu cei mai buni profesioniști la volan. În plus, avem însoțitori de bord care sunt mereu prezenți pentru a vă asigura că fiecare detaliu al călătoriei dumneavoastră este în regulă.

La bordul nostru, veți găsi o varietate de facilități menite să vă facă călătoria cât mai plăcută posibil. Oferim ceai, cafea, gustări și prânz gratuit, astfel încât să vă simțiți ca acasă în timp ce traversăm drumul spre destinație. Fiecare moment petrecut cu noi este conceput pentru a vă oferi un nivel ridicat de confort și satisfacție.

Și nu uitați că destinația noastră finală, Padova, vă așteaptă cu farmecul său unic. De la arhitectura sa medievală până la atmosfera sa vibrantă, veți descoperi că fiecare colț al acestui oraș este plin de surprize și frumuseți.

Rezervați acum și experimentați călătoria cu Eurotransport - alegerea perfectă pentru o călătorie sigură, confortabilă și plină de aventură!

Rezervă acum!

Chisinau - Padova
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Padova Est, Magazin IKEA (Via Sergio Fraccalanza 1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md