Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Huși

Transport Pasageri Chisinau-Huși

Bine ați venit la Eurotransport - compania care vă oferă cea mai confortabilă și sigură călătorie pe ruta Chișinău-Huși. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, șoferii noștri vă asigură o călătorie lină și plăcută în fiecare zi.

Eurotransport este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și pentru ruta sa regulată care asigură o conexiune fiabilă între Chișinău și Huși. Fie că călătoriți în interes de afaceri sau pentru plăcere, ne angajăm să vă oferim cea mai bună experiență posibilă.

Cu un accent deosebit pe confort, ne străduim să vă facem călătoria cât mai plăcută și relaxantă. Autobuzele noastre sunt echipate cu facilități moderne pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil pe tot parcursul călătoriei.

În plus, avem și însoțitori de bord pregătiți să vă asiste și să vă ofere orice informații necesare pe parcursul călătoriei. Cu Eurotransport, vă puteți bucura de fiecare moment al călătoriei fără griji sau întârzieri.

Rezervați acum și bucurați-vă de călătoria dumneavoastră cu Eurotransport - alegerea perfectă pentru o călătorie confortabilă și sigură între Chișinău și Huși.

Chisinau - Huși
10 EUR
Stația de plecare:
Autogara Centru Chișinău ( str. Mitropolit Varlaam 58)
Stația de sosire:
BCR
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md