Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Forli

Transport Pasageri Chisinau-Forli

Bine ați venit la Eurotransport, compania care vă asigură o călătorie confortabilă și sigură pe ruta Chișinău-Forlì! Suntem mândri să vă oferim o experiență de călătorie de neuitat, cu servicii premium și atenție la detalii.

Călătoriți cu încredere alături de noi, deoarece avem o rută regulată și șoferi cu experiență de peste 10 ani în domeniu. Însoțitorii noștri de bord sunt instruiți să vă ofere asistență și confort pe tot parcursul călătoriei.

La bordul nostru, vă așteaptă o gamă largă de servicii premium. Vă oferim ceai, cafea, gustări și chiar prânz gratuit, pentru a vă asigura că vă simțiți răsfățați și energizați în timpul călătoriei.

Sositul la destinație nu este doar o simplă oprire, ci și o oportunitate de a explora frumusețea orașului Forlì. Savurați bucatele italiene autentice, admirați arhitectura sa istorică și bucurați-vă de farmecul inconfundabil al culturii italiene.

Încheiați călătoria dvs. cu o experiență plăcută și satisfăcătoare, călătorind cu Eurotransport. Rezervați acum și pregătiți-vă să vă bucurați de o călătorie fără griji și confortabilă!

Rezervă acum!

Chisinau - Forli
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Fermata Eventinbus (după Telepass, vis-a-vis de Hotel San Giorgio)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md