Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Carpi

Transport Pasageri Chisinau-Carpi

Bine ați venit la Eurotransport, compania cu o experiență vastă în domeniul călătoriilor rutiere între Chișinău și Carpi! Cu o rută regulată și un serviciu dedicat, ne-am angajat să vă oferim cea mai confortabilă și sigură călătorie posibilă.

La bordul nostru, veți fi întâmpinați de șoferi cu experiență de peste 10 ani, care cunosc fiecare aspect al drumului pentru a vă asigura o călătorie fără griji. În plus, avem însoțitori de bord pregătiți să vă ofere asistență pe parcursul întregii călătorii.

Pentru a vă face călătoria cât mai plăcută, vă punem la dispoziție ceai, cafea și gustări, iar la orele potrivite, un prânz gratuit. Suntem dedicați să vă asigurăm un nivel ridicat de confort pe întreaga durată a călătoriei.

Nu doar că vă garantăm o călătorie confortabilă și plăcută, dar și una sigură. Eurotransport pune accent pe siguranță și respectă cele mai înalte standarde în materie de siguranță rutieră.

Carpi, orașul destinație, vă așteaptă cu ospitalitatea sa italiană autentică și cu farmecul său inconfundabil. Fiți pregătiți să explorați străzile sale încântătoare și să vă bucurați de gastronomia locală rafinată și de cultura vibrantă.

Nu mai stați pe gânduri! Rezervați-vă călătoria cu Eurotransport acum și pregătiți-vă să vă bucurați de o experiență de neuitat între Chișinău și Carpi!

Chisinau - Carpi
100 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Plazzale della Piscina 5 (parcarea la Piscină)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md