Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Barlad

Transport Pasageri Chisinau-Barlad

Descoperă experiența de călătorie unică cu Eurotransport, călătorind regulat între Chișinău și Bârlad. Cu o istorie de peste două decenii în domeniu, suntem mândri să oferim servicii de transport de înaltă calitate, puse în aplicare de șoferi cu experiență de peste 10 ani.

Călătoria ta cu Eurotransport este mai mult decât o simplă deplasare. Este o experiență de neuitat, care îmbină confortul, siguranța și plăcerea călătoriei.

Confortul călătoriei tale este o prioritate pentru noi. De la autovehiculele noastre confortabile și bine întreținute până la personalul nostru atent și prietenos, fiecare detaliu este conceput pentru a face călătoria ta cât mai plăcută posibil.

Cu ruta noastră regulată între Chișinău și Bârlad, poți avea încredere că vei ajunge la destinație la timp și în siguranță. Șoferii noștri experimentați cunosc fiecare colțișor al drumului și sunt dedicați să-ți ofere o călătorie fără griji.

Pentru o călătorie și mai plăcută, avem și însoțitori la bord care sunt disponibili pentru a răspunde la orice întrebare sau solicitare pe parcursul călătoriei tale.

Rezervă acum și bucură-te de o experiență de călătorie confortabilă și sigură cu Eurotransport între Chișinău și Bârlad!

Chisinau - Barlad
15 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Benzinăria Petrom, ieșire din Bârlad
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md