Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Chisinau-Arad

Transport Pasageri Chisinau-Arad

Bine ați venit la Eurotransport, compania care vă oferă cea mai confortabilă și sigură călătorie pe ruta Chișinău-Arad! Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, șoferii noștri vă asigură că veți ajunge la destinație în condiții optime.

Eurotransport vă oferă o rută regulată între cele două orașe, asigurându-vă că puteți planifica călătoriile cu ușurință și fără griji. Fie că călătoriți în interes de afaceri sau pentru agrement, vă garantăm că veți călători într-un mod confortabil și plăcut.

Șoferii noștri, alături de însoțitorii din echipa noastră, sunt pregătiți să vă ofere cea mai bună experiență de călătorie. Cu un accent deosebit pe siguranță și confort, vă asigurăm că veți aprecia fiecare moment petrecut pe drum.

Fiind o companie dedicată satisfacției clienților, ne străduim să vă oferim servicii de înaltă calitate, pentru ca fiecare călătorie să fie una plină de confort și fără griji.

Rezervați-vă acum locul pentru următoarea călătorie cu Eurotransport și bucurați-vă de o experiență de neuitat pe ruta Chișinău-Arad!

Chisinau - Arad
40 EUR
Stația de plecare:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Stația de sosire:
Arad
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md