Bine ati venit! Conectați-vă la contul dvs.
Înregistrează-te pentru contul tău
Cursa - Cesena-Chisinau

Transport Pasageri Cesena-Chisinau

Planifici o călătorie de la Cesena la Chișinău? Hai cu Eurotransport! Suntem o echipă dedicată de transport internațional, gata să vă conducem în călătoria dumneavoastră din Italia în Republica Moldova!

Alături de noi, veți experimenta o călătorie de neuitat, unde fiecare moment este o oportunitate de a descoperi noi peisaje și de a vă bucura de confortul călătoriei noastre.

Șoferii noștri, cu peste 10 ani de experiență în spate, sunt cei care se asigură că, călătoria dvs. este sigură și plăcută.

Pe lângă șoferi profesioniști, avem și însoțitori de bordcare sunt aici pentru a vă oferi asistență și pentru a vă asigura că fiecareaspect al călătoriei dvs. este perfect.

Autobuzele noastre moderne sunt amenajate pentru a vă oferi un confort deosebit. De la scaunele ergonomice la dotările tehnologice, ne-am asigurat că fiecare detaliu contribuie la experiența dvs. de călătorie.

Cu serviciile incluse în preț, ceaiul și cafeaua proaspătă, gustările proaspete și prânzuri la restaurant, vă asigurăm că veți călători într-o atmosferă relaxantă și plăcută.

Rezervă acum și pregătiți-vă să vă bucurați de o călătorie senzațională de la Cesena la Chișinău. Alegeți confortul, alegeți siguranța, alegeți Eurotransport pentru călătoria Cesena - Chișinău!

Cesena - Chisinau
100 EUR
Stația de plecare:
Plazzale dell Accoglienza (parcarea de lângă Telepass)
Stația de sosire:
Autogara Nord Chișinău (Strada Calea Moşilor 2/1)
Rezervă acum
Ai nevoie de o consultație?
Sună-ne pentru a primi ajutorul necesar
info@eurotransport.md