Sinaia

Chișinău ➜ Sinaia (Tur)

În curînd!!!!! Detalii la Tel: 022-22-30-80


Sinaia ➜ Chișinău (Retur)

În curînd!!!!! Detalii la Tel: 022-22-30-80

Sinaia este o stațiune de schi foarte populară din România, situată la 125 km de București. Este considerată una dintre cele mai bune din Carpați, nu numai pentru 40 km de trasee excelente de diferite nivele de complexitate și infrastructură bună, dar și pentru originalitate și priveliștile pitorească.

Aici sunt multe păduri de conifere și un aer foarte curat, iar în oraș – o mulțime de atracții turistice, inclusiv palatul și castelul. Telecabinele merg spre pârtii direct din centrul orașului, iar tururile de schi includ adesea un program bogat de vizitare a obiectivelor turistice. Sezonul de schi în timpul iernii durează din decembrie până în martie, iar vara turiștii vin aici pentru drumeții de-a lungul râului Bucegi.

Pârtiile de schi ale stațiunii sunt situate pe două pârtii ale muntelui Vârful cu Dor (2030 m) – est și vest. Zona de schi este situată la o altitudine de 1000-2030 m, în total zece piste cu o lungime totală de 40 km și o diferență de înălțime de 100 până la 500 m. Cel mai lung traseu este de 6 km.

Stațiunea dispune de hoteluri de calitate, precum și de pensiuni mici. În centrul orașului, pe artera principală, ce trece prin întregul oraș, este un birou de informare turistică, unde vă vor ajuta să alegeți și să rezervați un hotel.

Sinaia este fosta reședința de vară a familiei regale din Romania. În consecință, principala atracție locală este Castelul Peleș, una dintre cele mai bine conservate reședințe regale din Europa. În apropiere, la 100 m, se află palatul Pelișor, construit mai târziu, în care se deschide un muzeu interesant. Nu departe de castele se afla o mănăstire, intrarea este gratuită.

Numeroase restaurante, baruri și discoteci în zona bulevardului central. O mulțime de oportunități pentru activități în aer liber „după schi”: piscine, săli de sport, patinoar.