Predeal

Chișinău ➜ Predeal (Tur)

În curînd!!!!! Detalii la Tel: 022-22-30-80


Predeal ➜ Chișinău (Retur)

În curînd!!!!! Detalii la Tel: 022-22-30-80

Predeal este un oraș mic, confortabil, din România, fiind cea mai înaltă stațiune de schi din țară. De obicei este numit „oraș de nori”, datorită altitudinii de 1040 m. Predealul de astăzi este o stațiune populară, oferind condiții excelente pentru odihnă în orice anotimp.

În timpul iernii, schiorii vin aici, atrași de pârtiile magnifice, unele dintre cele mai bune din țară. Vara, turiștii vin la Predeal să se bucure de clima montană plăcută, cu ozon curat, saturat, să vadă peisajele idilice locale și să facă o plimbare interesantă de-a lungul unuia dintre numeroasele trasee de drumeție de pe versanții montanului și păduri de molid.

Complexul de agrement al stațiunii este reprezentat de hoteluri și vile de clasa 1-4 *. Cele mai multe dintre ele dau în chirie echipament de schi. Orașul Predeal, în ciuda dimensiunilor mici, oferă numeroase oportunități de divertisment și recreere: restaurante cu bucătărie națională și internațională, baruri, discoteci, biliard, bowling, piscină, saună, cabaret, cafenele Internet, cazinouri etc.

Dar principalul avantaj al stațiunii sunt, desigur, pârtiile de schi, care sunt aici 8 la număr. Cele mai multe dintre ele sunt destinate pentru începători și numai una – Sub teleferic – are cea mai mare categorie de complexitate. Lungimea traseelor este de la 100 la 2500 m, diferența de înălțime este de la 20 la 350 m. Traseele sunt iluminate pe timp de noapte și echipate cu instalații pentru zăpadă artificială.

În restaurantele din zonă puteți savura mâncarea autentic românească, peste 300 de feluri de mâncare tradițională, dar si din bucătăria internaționala. Savurați un bol de supa calda, pe timp de iarna, sau o salată proaspătă de vară. Gustați cel mai bun bulz țărănesc si ospătări domnești alese numai la restaurantele din Predeal. Atmosfera tipic românească a restaurantelor și colibelor din Predeal vă va face să vă simțiți ca într-o familie mare.