Poiana Brașov

Chișinău ➜ Poiana Brașov (Tur)

În curînd!!!!! Detalii la Tel: 022-22-30-80


Poiana Brașov ➜ Chișinău (Retur)

În curînd!!!!! Detalii la Tel: 022-22-30-80

Poiana Brașov este o stațiune foarte populară, situată la o altitudine de 1020 de metri deasupra nivelului mării, în apropiere de Brașov, lângă Muntele Carpatic, la 1799 de metri înălțime. Orașul este numit Poiana Solară pentru locația sa excelentă de-a lungul unei văi însorite. Traseele stațiunii sunt construite pe pantele sudice, sunt bine echipate și dotate cu sistem de zăpadă artificială.

Stațiunea este amplasată printre munții de o frumusețe orbitoare și oferă toate posibilitățile de recreere, pe tot parcursul anului. Autoturismele nu călătoresc aici, iar iarna se poate călări pe sanie, iar vara – pe călăreți, ceea ce demonstrează că aerul  este foarte curat.

Poiana Brașov, în ciuda titlului său mândru de loc de elită, abundă în diverse oferte de locuințe. Există o selecție largă de hoteluri de lux, dar există și pensiuni modeste de o stea.

Este frumos faptul că „steaua” hotelului nu afectează în nici un fel ospitalitatea personalului și calitatea serviciilor. Chiar și cea mai modestă locuință oferă tot ceea ce are nevoie un vizitator: căldură, confort și curățenie. Prețurile încep de la 15 euro. Va fi avantajos pentru o companie mare să închirieze o casă sau o vilă. Fiecare ar fi încântat să se trezească într-o dimineață înghețată într-o cameră cu ferestre uriașe, prin care trece un soare strălucitor, sau seara, cu o ceașcă fierbinte, ieșiți pe balconul sculptat și admirați luminile stațiunii. Vilele dispun și de bucătărie, puteți veni cu  produsele proprii sau puteți merge la magazinele din Brașov.

Bucătăria românească este foarte sățioasă, simplă, dar în același timp originală. Nu puteți vizita Brașovul fără să încercați mămăliga, ciorba, sarmalele și să nu rămâneți impresionați. Degustarea bucătăriei locale poate fi și mai interesantă în Colibă. Restaurantele și Colibele – este un divertisment preferat al turiștilor.

Vă puteți plimba prin orașul pur românesc, Brașov. Casele de lemn, o biserică medievală și cumpărăturile sunt atracțiile sale.