Perugia

Chișinău ➜ Perugia (Tur)


Perugia ➜ Chișinău (Retur)

Perugia are onoarea de a fi capitala regiunii Umbria și a provinciei Umbria. Hotelul Perugia este situat în centrul țării, la o distanță aproximativ egală de Florența și Roma. Acesta este situat pe vârful unui deal, înconjurat de văi și munți.

În timpul erei Etrusce din Italia, Perugia a fost unul dintre orașele principale și a înflorit datorită locației sale centrale. În Evul Mediu, Perugia a devenit un oraș universitar și a fost cunoscut pentru devotamentul său în dezvoltarea artei și culturii. Astăzi orașul continuă să susțină această tradiție și găzduiește multe festivaluri și evenimente, cum ar fi festivalul de jazz din Umbria.

Când vizitați Perugia, puteți găsi multe biserici magnifice și clădiri istorice, precum muzee și atracții fantastice, cum ar fi fabrica de ciocolată Perugina. În plus, zona înconjurătoare se sparge cu peisaje uimitoare și parcuri naționale bogate pentru a fi pe placul celor care iubesc natura. Ca destinație turistică, Perugia are într-adevăr ceva de oferit, iar o combinație de atracții istorice și naturale vă va îngădui câteva zile.

Peisajul reprezintă diferite altitudini: o câmpie largă în văile din Umbra și Tiber, încadrate de dealuri și munți în partea estică. Restul teritoriului este acoperit de pădure. În această panoramă a unor culorilor schimbătoare, stau o mulțime de sate pe vârfurile dealurilor, cu vedere spre câmpie.

Aceste sate se fac remarcate prin patrimoniul lor istoric și artistic. Această provincie găzduiește cel mai mare lac din centrul Italiei, Lacul Trasimeno, care are trei insule.

Nu numai arta și natura, ci și atingerea misticismului adaugă ceva special pentru fiecare rută sau cale din această regiune.

Peisajul se caracterizează printr-o vegetație verde intensă și relaxantă, iar totul, de la satele cu vedere spre lac și muzee, tradițiile sale tradiționale în produse locale, toate amintesc de trecutul său.

Provincia Perugia oferă toate acestea și multe altele. Călătoria poate fi lungă, dar veți fi răsplătiți cu splendoarea ei.