Însoțitoarea de bord este imaginea unei companii. Anume atitudinea față de pasageri și abilitate de a face față situațiilor neprevăzute, îi oferă calitatea de a fi ambasadoarea companiei pentru care activează. Eurotransport pune la dispoziția pasagerilor serviciul îsoțitoarelor de bord, care dau dovadă de profesionalism, spirit de echipă și amabilitate față de fiecare călător.

 

 

 

Întreaga echipă Eurotransport își concentrează eforturile în dezvoltarea calității serviciilor oferite, tocmai de aceea, extindem în permanență echipa și posibilitățile de călătorie.

                  ˜    

Ne orientăm spre personalizarea serviciilor și investim în cele mai noi tehnologii, astfel, anticipăm necesitățile clienților noștri.

 

               ˜

Dăm dovadă de pasiune pentru meseria pe care o facem și acordăm atenția cuvenită fiecărui pasager. Manifestăm interes și răbdare față de toate problemele ridicate de pasageri și suntem perseverenți în munca noastră.

               ˜

Devotamentul ne caracterizează, iar experiența în domeniu ne ajută să menținem o atmosferă armonioasă pe înteg parcursul călătoriei. Suntem sociabili, bine informați, comunicativi și vă asigurăm o deplasare plăcută. Vă deservim cu drag și ne îndeplinim obligațiile impecabil.

               ˜

Descoperiți plăcerea de a călători alături de Eurotransport!