Padova

padova chisinau transport

Chișinău ➜ Padova (Tur)


Padova ➜ Chișinău (Retur)

În zona centrală a câmpiilor Veneto, între lagune, dealuri și dealuri alpine, se află provincia Padova, un amestec fascinant de artă, culturi, arome și tradiții. O vizită în provincie este o descoperire a unui teritoriu remarcabil bogat în istorie, cultură, vitalitate și ingeniozitate, caracterizată printr-o mare varietate de locuri de văzut, produse de gustat și oameni de întâlnit.

Cea mai bună modalitate de a vedea centrul istoric al orașului Padova este o plimbare. Piesajul său reprezintă punctul perfect de plecare, în special Piazza delle Erbe și Piazza dei Frutti, de secole, o piață de producție zilnică, care este o secțiune transversală a vieții și comerțului cetățenilor. Cu vedere spre cele două piețe, unul dintre monumentele simbolice din Padova, Palazzo della Ragione, numit și „Salone”, o lucrare unică în genul său. Dispune de o serie de magazine tipice la parter, în timp ce la nivelul său superior se află o sală decorată cu un ciclu astrologic.

Padova – o serie de exemple minunate de dezvoltare culturală și artistică. Palatele medievale și vechile mănăstiri, reședințele nobile, grădinile istorice și mănăstirile benedictine sunt unele dintre atracțiile principale ale provinciei. Provincia Padova a fost întotdeauna o răscruce de oameni și o cultură, o țară bogată în comori de descoperit, cum ar fi orașele fortificate unde clădirile impresionante au supraviețuit trecerii timpului.

Dealurile Euganian, renumite pentru specii bogate și izvoarele fierbinți, reprezintă o oază naturală autentică, unde, dincolo de relaxarea necesară într-una din numeroasele structuri termice, se oferă la dispoziție o varietate de activități în aer liber. Ciclismul montan și plimbările sunt opțiuni excelente.

Cei care caută un pahar de vin, mai degrabă, pot călători pe Strada del vino dei Colli Euganei pentru a gusta cele mai bune vinuri roșii și albe din zonă, precum și ulei de măsline local și alte specialități. În timpul lunilor de vară, vizitatorii se pot bucura chiar și de o croazieră de seară cu Notturni d’acqua, excursii de-a lungul canalelor care înconjoară Padova.