Mangalia

Plecarea din Chișinău la ora 23:00 de pe str. Gradina Botanică nr. 2 (Benzinărie Petrom)

☛Rezervările ONLINE se procesează ✎ de luni pînă vineri între orele 09:00-18:00 ✔
Pentru confirmare și detalii rugăm să apelați: +373 601 12 257 (Nr. cu Viber)

 

Chișinău ➜ Mangalia (Tur)


Mangalia ➜ Chișinău (Retur)

Municipiul Mangalia este situat la 45 km sud de orașul Constanța și la 11 km nord de Bulgaria. Mangalia este un oraș cu creștere rapidă, un oraș curat și elegant, care a reușit să stăpânească cu succes atributul stațiunii balneo-terapeutice în ultimele decenii. Izvoarele termice sulfuroase din Mangalia sunt exploatate în centrele de tratament cu succese recunoscute în îmbunătățirea sistemului de schelet și tratamentele de recuperare.

Plaja din orașul Mangalia este acoperită cu nisip fin și se întinde între plaja Saturn și barajul nordic al portului Mangalia. Cea mai mare lățime este atinsă în centrul său, având aproape 120 de metri. Stânca din oraș se învecinează cu plaja și este folosită pentru promenade. Pentru a îmbunătăți confortul pentru turiști, anumite sectoare ale plajei sunt aranjate cu șezlonguri și umbrele. Siguranța în apă este asigurată de echipele de salvare care sunt prezente pe plajă.

În ceea ce privește cazarea, orașul Mangalia nu este atât de dezvoltat. Există un singur hotel de 4 stele în stațiune. Hotelul President este o locație modernă care include în structura sa originală un fragment al cetății române Callatis. Situl arheologic descoperit în această zonă a fost restaurat și aranjat în sala mare a hotelului și în subsolul restaurantului. Hotel President găzduiește Centrul Român pentru Afaceri numit „Marea Neagră”. Pe lângă acest hotel de 4 stele, există și hoteluri de 3 și 2 stele, unele dintre ele fiind renovate în ultimii ani. În ceea ce privește mesele din oraș, Mangalia are o ofertă diversificată, cum ar fi: terase, restaurante, fast-food și restaurante de pizza.

Centrul de tratament Hotel Mangalia este dotat cu instalații cum ar fi: patru bazine pentru dietoterapie cu apa sulfuroasa, o secțiune pentru electroterapie, două secții pentru hidroterapie, o secțiune pentru pneumoterapie, gimnastică și saloane pentru masaj, geriatrie, laboratoare de analiză și investigație, practică de acupunctură, bazine de apă caldă de mare și așa mai departe.