Eforie Sud

Plecarea din Chișinău la ora 23:00 de pe str. Gradina Botanică nr. 2 (Benzinărie Petrom)

☛Rezervările ONLINE se procesează ✎ de luni pînă vineri între orele 09:00-18:00 ✔
Pentru confirmare și detalii rugăm să apelați: +373 601 12 257 (Nr. cu Viber)

Chișinău ➜ Eforie Sud (Tur) 


Eforie Sud ➜ Chișinău (Retur)

Eforie Sud este un complex mic de stațiune situat la sud de mare, la 18 km de orașul Constanta, între Eforie Nord si Tuzla. Înconjurat de Marea Neagră și Lacul Tekir giol, Eforie Sud este o stațiune liniștită, cu o mulțime de spații verzi unde factorii naturali, noroiul și apă sărată, sunt „exploatați” pentru binele sănătății.

Plaja din stațiunea Eforie Sud nu este una generoasă și are o lungime de 2 km. Datorită eroziunii permanente, plaja din stațiune s-a redus considerabil în ultimele decenii, devenind foarte îngustă în multe porțiuni. Stânca stațiunii este una superioară, iar accesul către plajă este posibil pe scări.Fenomenul de eroziune a afectat și faleza care s-a prăbușit în unele zone. Pentru a proteja faleza stațiunii, autoritățile locale au inițiat proiecte de consolidare.

Stațiunea Eforie Sud oferă cazare în hoteluri, vile și pensiuni, cele mai multe situate în apropierea sau chiar pe faleza stațiunii. Multe dintre locurile de cazare sunt disponibile în hoteluri de 2 stele, hoteluri care au fost construite în timpul comunismului și nerenovate: hotelul Măgura, hotelul Suceava, hotelul Crișana, hotelul Riviera, hotelul Ancora, hotelul Gloria și așa mai departe. Există hoteluri de 3 stele, unele dintre ele recent construite: Mirador Hotel, Hotel Amurg. Luând în considerare această clasificare, putem spune că stațiunea Eforie Sud este una dintre cele mai accesibile stațiuni de pe litoralul Mării Negre. Vilele și pensiunile din stațiunea Eforie Sud sunt numeroase și oferă condiții bune în ceea ce privește cazarea.

Ca și toate stațiunile de pe litoralul Mării Negre, Eforie Sud, de asemenea, este ideală pentru
aeroterapie și talasoterapie. Aceste remedii naturale sunt recomandate în cazul unor afecțiuni cum ar fi: dureri reumatismale, dermatoză, hipotiroidism, limfatism, anemie secundară, decalcifiere, oboseală cronică, slăbiciune fizică etc.

Plaja este cel mai accesibil mijloc de relaxare pentru turiștii care aleg stațiunea Eforie Sud. Odată ce
părăsesc plaja, se pot bucura de alte posibilități de distracție și divertisment pentru timpul liber.