Compania Eurotransport a fost înființată în anul 2004 și oferă servicii de transport internațional în direcțiile Chișinău- Roma și Chișinău- Mangalia. Compania ține cont de necesitățile fiecărui pasager, astfel încât călătoria în autocarele noastre să fie mai mult decât plăcută. Fiecare autocar este dotat cu prize electrice, conexiune WI-FI, masă pentru servit ceai/cafea, scaune rabatabile iar pasagerii pot utiliza, după necesitate, plapumele din dotarea companiei.

Eurotransport operează săptămânal curse spre orașele Italiei – Veneția, Vicenza, Parma, Reggio Emilia, Carpi, Bologna, Rimini, Roma, totodată, dacă călătoriți cu Eurotransport, puteți vizita România, Ungaria și Slovenia.

O altă direcție de deplasare este Chișinău- Mangalia cu trecere prin orașele Huși, Bărlad, Brăila, Constanța, Eforie Sud, Eforie Nord, Costinești și Mangalia. Cursa este operată zilnic în perioada estivală și a sărbătorilor de iarnă, și saptămânal în perioada celorlalte anotimpuri.

Echipa Eurotransport își concentrează eforturile în vederea sporirii calității serviciilor prestate. Astfel, pasagerii care aleg să călătorească spre Italia, beneficiază de suportul informațional al însoțitoarelor de bord, care manifestă atitudine binevoitoare față de fiecare călător.

La volanul fiecărui autocar se află șoferi responsabili, cu o experiență în domeniu de peste 10 ani. Strategia noastră de succes este punctualitatea și responsabilitatea față de fiecare pasager, iar experiența îndelungată în domeniu, ne ajută să realizăm cu profesionalism obiectivele propuse: siguranță, eficiență, încredere. Personalitatea și spritul de echipă ne ajută să menținem într-o dinamică continuă capacitățile noastre profesionale și suntem liderii la nivel național, care se bazează pe calitate și tradiție. Am ales cele mai eficiente punctele de trecere a frontierei, Leușeni-Albița (România) și Nadlac (Ungaria), iar în timpul deplasării, efectuam opriri într-un interval de patru ore, oferim astfel, un moment de relaxare pentru fiecare călător.

Și asta nu e tot! Eurotransport răsplătește fidelitatea fiecărui pasager. Astfel, beneficiați de o reducere de 50% la fiecare a 5-a călătorie.

Copiii cu vârsta de până la 11 ani, achită:
La prețul biletului de 80 EUR – achită 50 EUR

La prețul biletului de 70 EUR – achită 45 EUR

La prețul biletului de 60EUR – achită 40 EUR

Dacă îți place ceea ce facem, lasă un comentariu pentu noi. Noi, îți mulțumim că ne-ai ales!