Costinești

Plecarea din Chișinău la ora 23:00 de la str. Gradina Botanică nr. 2 (Benzinărie Petrom)

☛Rezervările ONLINE se procesează ✎ de luni pînă vineri între orele 09:00-18:00 ✔
Pentru confirmare și detalii rugăm să apelați: +373 601 12 257 (Nr. cu Viber)

Chișinău ➜ Costinești (Tur)


Costinești – Chișinău (Retur)

Resortul Costinești este situat pe prelungirea satului Costinești, la aproximativ 30 km de orașul Constanța, între orașul Tuzla și stațiunea Olimp (sud). Recunoscut ca fiind stațiune pentru tineret, Costinești își întâmpină oaspeții într-o atmosferă veselă și foarte degajată.

Plaja din stațiunea Costinești are o lungime de 1 km, iar lățimea acesteia variază în funcție de sector. În zona Obelisc, plaja este mai largă, dar foarte ocupată în timpul verii. În zona de nord plaja este mai îngustă, acoperită cu nisip fin și cuprinsă de o faleză mică. Pe plajă sunt diverse localuri și centre de divertisment, șezlonguri și umbrele. În timpul verii, plaja din Costinești este gazda emisiunilor de televiziune, sau sediul unor posturi de radio din România.

În stațiunea Costinești puteți găsi cu ușurință o unitate de cazare potrivită pentru dvs. Stațiunea abundă în hoteluri, pensiuni, vile. Aici nu găsiți hoteluri de 5 stele, cele mai luxoase locații fiind Complexul Vox Mariș, amplasat într-o zonă liniștită a stațiunii și Hotelul Ștefania, situat aproape de gară, ambele clasificate ca hoteluri de 4 stele.

Stațiunea este asigurată cu numeroase vile și pensiuni, care oferă condiții de cazare foarte bune. Tinerii pot găsi soluții de cazare ieftine în vile și pensiuni cu mai multe camere: Costel și Villa Mirela, Bel Air Hotel.  Pe lângă restaurantele din hoteluri, stațiunea Costinești are multe locații unde turiștii pot lua masa. Restaurante de pizza, terase, fast-food, restaurante și produse de patiserie care oferă toate felurile de mâncare pentru a vă potoli foamea.

Distracția este cuvântul cheie ce caracterizează stațiunea Costinești. Dacă în timpul zilei majoritatea turiștilor se adună pe plajă, restaurantele și cluburile sunt invadate începând cu seara până în zori.

Pentru cei ce preferă odihnă mai liniștită, teatrul de vară organizează concerte de muzică pop și muzică populară. O plimbare în stațiune vă va duce printre tarabe de suveniruri, magazine cu accesorii de plajă și centre comerciale.