Constanța

Plecarea din Chișinău la ora 23:00 de pe str. Gradina Botanică nr. 2 (Benzinărie Petrom)

☛Rezervările ONLINE se procesează ✎ de luni pînă vineri între orele 09:00-18:00 ✔
Pentru confirmare și detalii rugăm să apelați: +373 601 12 257 (Nr. cu Viber)

Chișinău ➜ Constanța (Tur)


Constanța ➜ Chișinău (Retur)

Constanța este un oraș efervescent, care combină istoria milenară cu modernismul. Constanța își întâmpină oaspeții cu brațele deschise, cu mult farmec și locuri surprinzătoare. Este un oraș multicultural, un oraș în care civilizația orientală se întâlnește si se amestecă cu cea vestică pentru a genera un spirit plin de viată. În ceea ce privește importanța, Constanța este al doilea oraș din România, este un oraș turistic și de port care trebuie vizitat în orice anotimp.

Orașul Constanța este situat în județul Constanța, în extremitatea sud-estică a României, pe țărmul Mării Negre. Stațiunea Mamaia este situata la limita nordului orașului, plaja se întinde pe o lungime de 6 km si este orientata către est, ceea ce asigură zile însorite.

Plaja Constanța se întinde pe întreaga parte estică a orașului, de la portul Tomis până la stațiunea Mamaia. Plaja este mărginită de multe golfuri mici, iar în unele zone este amenajată. Nisipul plajei este foarte fin, lățimea sa este de aproximativ 100-200 m, iar intrarea în mare este netedă, apa de mare având o adâncime foarte mică la câteva zeci de metri în larg.

O altă plajă este 2 Papuci – puteți ajunge pe această plajă de pe bulevardul Mamaia – nu este amenajată, îngustă, iar intrarea în mare este un pic dificilă, plaja fiind urcată cu pietre.

În Constanța sunt deschise multe hoteluri moderne și confortabile, majoritatea construite în ultimii ani. Majoritatea hotelurilor sunt de trei sau patru stele, dintre care doar câteva sunt de două stele. În centru sunt hotelurile Ferdinand, Ibis, Class și Gucci – hoteluri care oferă acces ușor la plajă, la zona comercială și istorică. O alta zonă plină de hoteluri este Bulevardul Mamaia, care conectează centrul orașului cu stațiunea Mamaia.

Restaurantul deschis pe tot parcursul anului este restaurantul Arena, renumit pentru bucătarul său, și anume Milorad Milosevic (oamenii îl cunosc de la Taverna Sârbului).

Încercaţi o călătorie către această destinaţie şi bucurați-vă de frumuseţile pe care le oferă orașul Constanța!