Brașov

Chișinău ➜ Brașov (Tur)

În curînd!!!!! Detalii la Tel: 022-22-30-80


Brașov ➜ Chișinău (Retur)

În curînd!!!!! Detalii la Tel: 022-22-30-80

Orașul Brașov este situat în partea de sud-est a zonei istorice a Transilvaniei, în regiunea reliefului cu depresiune scăzută, numită depresiunea din Brașov, înconjurată de zone muntoase. De fapt, orașul este și capitala județului, situat la cea mai înaltă altitudine din România.

Situat într-o zonă depresionară înconjurată de munți, păduri de conifere, care fac parte din teritoriul orașului, adăpostește un număr variat de reprezentanți ai faunei, cum ar fi urșii, lupii, vulpi, cerbii, vierii, veverițele, ciocănitoarele etc. Astfel, caracterul de vânătoare al zonei atrage anual mulți iubitori de vânătoare.

Economia orașului Brașov se bazează în principal pe turism, deoarece această industrie este foarte dezvoltată. Orașul este vizitat anual de mai mult de 700.000 de turiști, care vin aici pentru activități diferite, în funcție de sezon.

Orașul Brașov este considerat unul dintre cele mai frumoase orașe din România, cu un farmec specific datorită zonei pitorești în care se află și a istoriei locale. Situat în partea centrală a țării, este considerat de mulți turiști un bun punct de plecare pentru vizitarea altor zone din România.

Muntele Tampa oferă priveliști splendide asupra orașului Brașov și puteți ajunge aici print-o plimbare sau cu telecabina.

Orașul Brașov deține cea mai densă si mai modernă dotare turistică montană din România. Aici întâlniți hoteluri de doua, trei si patru stele, dotate cu piscina, săli de spectacole si conferințe, un centru de echitație, baze sportive sau stâna turistica.

Brașovul oferă o diversitate impresionantă de restaurante. Puteți veni aici pentru a degusta oricare din specialitățile care marchează harta gastronomică locală. De la bucătărie românească și ungurească, la rețete cu influențe săsești sau mediteraneene.

Indiferent dacă veniți aici primăvara-vara pentru drumeții montane, relaxare, plimbări în centrul istoric sau vizite la muzee și alte obiective turistice, sau veniți aici iarna pentru distracție sau practicarea sporturilor de iarnă, orașul Brașov este locul potrivit.